Travelport

 
VR Travel benytter, som et af de eneste erhvervsrejsebureauer, en IT platform fra Travelport. Det giver vores kunder flere fordele.

BESPARELSER
Med Travelports innovative teknologi har VR Travel fået en it platform, hvor vi generere store besparelser for vore kunder. Som et af få rejsebureauer holder VR Travel løbende øje med alle reservationer, fra billetbestilling til afrejse, og undersøger, hvorvidt vi kan ændre reservationen, så den bliver billigere for vore kunder.

PRE-BOOKING AF SÆDE, BAGAGE, MÅLTIDER m.m.
Travelports booking system gør det nemt og overskueligt for vores rejsekonsulenter at booke sæder og bagage, måltider og lounge og alle andre ekstra ydelser, som flyselskaberne måtte tilbyde.

FLERE HOTELFORSLAG
Travelport har mere end 500.000 hoteller i deres søgemaskine, hvilket giver VR Travel et bedre udvalg til at finde det rigtige hotel med den rigtige beliggenhed til den rigtige pris, uanset om hotellet skal forudbetales eller betales ved afrejse.

PRE-BOOKING AF TAXI
I vores nye IT platform har vi mulighed for at pre-booke taxi, så vores kunder bliver modtaget af en chauffør direkte ved ankomst – og alt er forudbetalt.

MODERNE BOOKING ENGINE
Med Travelports innovative online booking tool får vore kunder, der ønsker selv at reservere, et top moderne værktøj, hvor hastighed, fleksibilitet og visuelle effekter er i højsædet.
© Copyright 2010 - Vejle Rejser
Travelmarket Interactive