Scandic

 
Der er så mange gode grunde til at vælge Scandic. Fra overnatninger til madoplevelser. Fra Nordkap til Berlin.

Lige nu finder du vores 230 hoteller fordelt over de mest naturskønne åndehuller, charmerende provinsbyer og pulserende knudepunkter i Norden. I Danmark kan du vælge imellem 23 hoteller med hver deres charme og unikke faciliteter. Og selvom vores hoteller er forskellige, er du altid garanteret en god nats søvn, når du bor hos os. Og du står selvfølgelig op til vores store, varierede morgenmadsbuffet med sunde og søde fristelser for alle samt alternativer til både gluten- og laktoseallergikere.

Vores restauranter byder også på et bredt udvalg af lækre retter tilberedt med kærlighed for råvarerne og fokus på den gode smag. Fx kan du nu på vores hoteller i Danmark nyde det møreste oksekød – uanset om du er til saftige burgere eller velhængte bøffer. Vores aftale med Dansk Angus Forening om et nyetableret kvalitetsmærke, gør det muligt for os at servere det bedste danske kød, der findes på markedet.

Når du bor hos os, vil du bemærke, at miljøet er en mærkesag for os. Vi har arbejdet aktivt med miljø og bæredygtighed siden 1993 og er i dag Danmarks eneste Svanemærkede hotelkæde. Vi har stor fokus på reduktion af CO2, energi- og vandforbrug samt sortering af affald. På Nordisk plan sparer vi f.eks. hvert år miljøet for transport af ca. 3,6m vandflasker og for ca. 50m engangsemballager.

De fleste af vores aviser ligger også i en miljøvenlig udgave. Når du bor hos os, får du nemlig fri digital adgang til over 5.000 danske og internationale aviser og magasiner, bl.a. Politikken og Børsen. Og du har naturligvis også fri adgang til WiFi samt moderne fitnessfaciliteter på alle vores hoteller. Og melder du dig ind i Scandic Friends er der masser af fordele. Bl.a. optjener du point, som du kan bruge på frinætter, og du sparer 20% på ophold og mad i vores restauranter i weekender og ferieperioder.

Vi glæder os til at se dig!
© Copyright 2010 - Vejle Rejser
Travelmarket Interactive