Få en Booking.com aftale

Vi tilbyder hos VR Travel, igennem vores samarbejde med Booking.com, en special adgang til Booking.com, som åbner op for rabatter på flere af de over 28 millioner overnatningssteder/hoteller, som kan bookes via Bookingcom.

Ved at opnå en opkobling igennem VR Travel, har jeres virksomhed udover adgang til rabatterne, ligeledes mulighed for at få assistance fra VR Travel i forbindelse med bookingen af hotelovernatningerne, samtidige med at jeres virksomhed opnår en bedre styring af jeres hotelbookinger og rejseaktivitet.

Benytter jeres virksomhed vores onlinesystem, Cytric, så kan rabatterne ligeledes bookes direkte i onlinesystemet. Hvis jeres virksomhed ikke benytter Cytric, kan I her visuelt se samt læse om, hvordan Cytric fungerer: https://www.vejle-rejser.dk/cytric-brugermanualer/

Har I spørgsmål eller ønsker I en opkobling, så venligst kontakt os. Vores erfarne rejsekonsulenter sidder klar 24/7 til at hjælpe jer.

Venlig hilsen

VR Travel

Vi glæder os til at opsætte en adgang, så jeres virksomhed kan opnå rabatter når i booker direkte på Bookingcom.

Har jeres virksomhed allerede en bookingcom adgang hos VR Travel?
Log ind via dette link

Læs her om Booking.com 

Bookingcom som er stiftet i 1996 er en en af verdens største onlinevirksomheder indenfor rejser, hvor man kan booke overnatningssteder, fly, billeje og oplevelser i hele verden.  Sitet findes på 43 sprog og tilbyder mere end 28 millioner enheder til overnatning, herunder 6,2 millioner feriehuse, lejligheder og andre unikke overnatningssteder.

 

Opnå rabat på Booking.com i samarbejde med VR Travel