Kreditkort rejsekonto og betalingsløsninger

Overblik med kreditkort rejsekonto 
Hos VR Travel har vi altid brug for et internationalt kreditkort til betaling af rejser, garantistillelse af hoteller eller booking af billeje. Til højre kan du se nogle af de betalingsløsninger, som du kan vælge.

Rejsekonto
Vi anbefaler, at I får oprettet en kreditkort rejsekonto og derved får én samlet opgørelse over månedens køb af flybilletter, samt forudbetalte hoteller, bil lejemål samt andre rejserelaterede ydelser, indkøbt hos VR Travel.

Ud over at få overblik over det aktuelle forbrug, får I en fordelagtig kredittid.

VR Travel yder uvildig rådgivning om valg af kortudbyder, og samarbejder med alle udbydere af kreditkortløsninger.

Har du ikke et internationalt kreditkort?
Hvis du ønsker at foretage en reservation uden et kreditkort, så er det muligt at foretage en straksoverførsel til vores bankkonto – venligst oplys dette ved bestilling af din rejse og vi vil fremsende relevante oplysninger.
(bemærk at din rejse først bliver udstedt og kan garanteres, når betalingen fremgår på vores bankkonto).

Har du spørgsmål eller ønsker du en uvillig rådgivning af betalingsløsningerne, så er du velkommen til at kontakte os her på VR Travel. Vi kan kontaktes  24/7 på: +45 7642 9999 i Danmark og på: +299 32 28 99 i Grønland. klik her for yderligere kontaktinfo

Skal du på forretningsrejse eller grupperejse? – Lad os hjælpe dig og få tilsendt et par tilbud
Send os en mail med dine rejsekriterier, så vil vores erfarne rejsekonsulenter fremsende et par tilbud til dig. Vi besvarer altid din mail indenfor 2 timer (indenfor vores åbningstider.)

Når du bestiller via telefon, vil du opleve en personlig service, hvor vores rejsekonsulenter sørger for at behovafdække, så de kan fremsende de bedste tilbud til dig!

Ønsker du inspiration til forretningsrejsen eller grupperejsen?
Du kan finde inspiration til din kommende forretningsrejse og grupperejse under “Services” – “Grupperejser”, hvor du finder en række eksempler på populære destinationer. Du kan også downloade vores inspirationskatalog her: https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf

Venlig Hilsen

VR Travel