Firma grupperejser – kombiner fagligt input med ekstraordinære oplevelser

Skal I på en firma grupperejse, så kombiner faglige inputs med oplevelser udover det sædvanlige, gennem en grupperejse hos VR Travel.
Besøg berømte kulturelle seværdigheder, prøv den lækre lokale mad og drikke, få et adrenalin-“kick” til en fodboldkamp på et af Europas mest stemningsfyldte stadioner, tag et spil golf på en af verdens smukkeste golfbaner, eller få andre første-klasses oplevelser.

Firma grupperejser med ekstraordinære oplevelser
Uanset om I skal på inspirationstur, kundebesøg, konference, messe eller kongres, m.m., så tilbyder vi at strikke et unikt program sammen til jer, med relevant fagligt indhold og med ekstraordinære oplevelser, håndplukket til jer – efter jeres ønsker, behov og budget.

Om I skal være afsted i få eller mange dage, så er der rig mulighed for at få mange store oplevelser under jeres ophold. Med 1200 virksomheder som kunder er vi vant til at skræddersy mange forskellige typer rejser.

Mangler I inspiration til jeres grupperejse?
Har I endnu ikke besluttet jer for hvor jeres grupperejse skal gå hen? …så hjælper vi meget gerne med at komme med inspiration hertil. Vores engagerende rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe jer på:  +45 76429999 eller klik her for yderligere kontaktinfo

Til højre kan I også finde vores inspirationskatalog m. priseksempler og se nogle eksempler på populære firma-grupperejser, hvor mulighederne for bl.a. messe-, kongres- og konferencebesøg er mange, og hvor I kan få nogle uforglemmelige oplevelser.

Disse er bare er et lille udpluk af mange oplagte destinationer til en ekstraordinær grupperejse.

Inspirationskatalog
Firma grupperejse til den spændende og historiske by, Rom
Firma grupperejse til byernes og romantikkens by, Paris
Firma grupperejse til smukke Barcelona
Firma grupperejse til Dubai – Hvor alt er størst!

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke og/el. arrangere en grupperejse, så er du velkommen til at kontakte os.

VR Travel

Kom tilbage til siden Grupperejser her.

 Public links
Dubai     Rom     Paris     Berlin      Madrid