servicer

Forretningsrejser med ekstraordinær god service

Som kunde i VR Travel får din virksomhed adgang til et team med mange års erfaring i at opnå de billigste forretningsrejser med det ønskede komfortniveau. Med 50 års brancheerfaring har vi været med til at udvikle de bedste søgemaskiner i rejsebranchen, og det er i dag med til at sikre vores kunder markedets bedste priser.

Gør det, I er bedst til

VR Travel gør det simpelt for dig at håndtere virksomhedens mange forretningsrejser. Ved at udlicitere opgaven til en professionel samarbejdspartner kan I fokusere på andre vigtige arbejdsopgaver, fremfor at bruge timevis på at finde den bedste rejse.

Booking af forretningsrejser

Vores professionelle rejsekonsulenter sidder klar til at assistere dig med booking og rådgivning i forbindelse med din næste forretningsrejse. Hos os er der ingen skjulte gebyrer og du kan booke alt ét sted! Vi hjælper med booking af både fly, hotel, tog og billeje. Der er være mange forskellige typer forretningsrejser, og vi hjælper dig med at netop du får den mest optimale forretningsrejser er opfylder dine behov, ønsker og budget.

Booking af grupperejser

Er i mere end 9 personer, som skal afsted. Så har vi udvalgte konsulenter, som med deres erfaring kan hjælpe med at skræddersy og booke jeres grupperejse.

Booking via onlinesystemer

Med Self Service hos VR Travel, får i som virksomhed adgang til et brugervenligt onlinesystem til booking af forretningsrejser. Men selvom systemet er brugervenligt, så kan det tilpasses til selv de mest avancerede rejseopsætninger, som sikre kontrol og styring af jeres rejseaktiviteter. Og i har selvfølgelig altid VR Travel i ryggen, hvis der opstår problemer på rejsen.

24-timers support

Vi tilbyder alle vores kunder 24-timers support. Det betyder, at din virksomhed altid kan få svar på spørgsmål, hjælp til at ændre eksisterende bookinger eller til bookinger af nye forretningsrejser.
Vores pristjekrobot og erfarne rejsekonsulenter sikrer, at du altid opnår den bedste pris på dine forretningsrejser. Dette gør vi ved at foretage pristjek af alle dine reservationer, booket i vores onlinesystem eller direkte hos vores rejsekonsulenter, helt frem til afgang.
læs mere

Opsætning af leverandøraftaler

Der kan være mange penge at spare ved at have de rigtige aftaler med både luftfartsselskaber, hoteller og biludlejningsselskaber. Gennem vores forbindelser og brancheerfaring kan vores Key Account Managers forhandle sig til lukrative aftaler for netop din virksomhed.

Hjælp til rejsepolitikken

At skrive en rejsepolitik kan være omfattende. I VR Travel kan vi hjælpe din virksomhed med at udarbejde en rejsepolitik, så medarbejderne har retningslinjer i forbindelse med booking og på selve rejsen.

Internationalt rejseindkøb

For at opnå besparelser på din virksomheds rejsebudget er VR Travel medlem af et internationalt samarbejde, der gør det muligt for vores kunder at foretage rejseindkøb internationalt. Priser på flybilletter afhænger meget af, hvor i verden de bliver købt, og gennem det internationale samarbejde opnår vores kunder den billigste pris på nøjagtig samme flybillet.
Få adgang til online selvstudie i forskellige rejserelaterede risici, som din virksomheds internationale rejser medfører. Selvstudier foretages i samarbejde med Ezector Solutions. VR Travel tilbyder også adgang til GEO-lokaliseringsidentifikation. Det betyder, at din virksomhed altid ved, hvor medarbejderne befinder sig i tilfælde af terror eller andre nødsituationer.
Læs mere
For at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt med bl.a. visum, så har vi et professionelt samarbejde med Visumservice, som hurtigt og effektivt hjælper med ansøgning og anskaffelse af visum.
Brug for visum?