Erhvervsrejser – Rejs nemt og trygt med VR Travel

Hos VR Travel hjælper vi små, mellem og store virksomheder med håndtering og booking af erhvervsrejser. Når din virksomhed bruger VR Travel som erhvervsrejsebureau, får I adgang til rådgivning og værktøjer, der sikrer jer de mest fordelagtige rejser, en forsimplet oversigt over de mange rejsemuligheder og et unikt overblik over alle virksomhedens rejser. VR Travel er en af de største erhvervsrejsebureauer i danmark.

I et samarbejde med VR Travel får din virksomhed:

• Personlig rådgivning og et højt serviceniveau
• De bedste priser til ønsket komfortniveau
• Adgang til online bookingsystemer
• Pristjek helt frem til afgang
• Nemt overblik over erhvervsrejser

Firmaprofil gør det til en leg at booke erhvervsrejser

Hos VR Travel kan du oprette en firmaprofil og indtaste personprofiler med alle relevante data. Det gør det let og hurtigt at booke rejser for medarbejdere med høj rejseaktivitet.

Leverandøraftaler, personlige bonus og frequent flyer-programmer, specifikke ønsker og pasoplysninger indtastes let på personprofilerne og sikrer, at I helt automatisk gør brug af aftalerne, og at medarbejdernes ønsker så vidt muligt opfyldes. Samtidigt slipper I for at have personfølsomme oplysninger gemt i et Excel-regneark.

Gør det I er bedst til og spar penge

Bruger du eller en af de ansatte i virksomheden arbejdstiden på at søge efter rejser? Når du lader VR Travel håndtere bookingen af erhvervsrejser, kan medarbejderne bruge deres arbejdstid på at løse de vigtige opgaver, de er ansat til.

Booker I selv jeres erhvervsrejser på nettet, går I også glip af besparelser og bedre vilkår, som vores erfarne rejsearrangører opnår dagligt. Ofte kan der være mange penge at spare ved for eksempel at skubbe mødet en time. Derfor får du præsenteret et billigere alternativ til din erhvervsrejse.

Terror: Find og evakuér medarbejdere i nødstilfælde

Din virksomhed har et stort ansvar for, at medarbejderne er trygge og rejser sikkert. Bestiller medarbejdere i en virksomhed deres rejser gennem flere forskellige kanaler, vil det i tilfælde af terror og andre nødstilfælde være umuligt at lokalisere dem og få dem hjem i sikkerhed.

I et samarbejde med VR Travel er det muligt straks at GEO-lokalisere medarbejderne og informere dem korrekt, inden katastrofen forværres. Med GEO-lokaliseringen kan medarbejderen hjælpes hurtigst muligt ud ad farezonen med næste ledige fly og informeres korrekt.

I vores brochure via linket nedenfor, kan du læse mere om os og mere om, hvad du får, hvis du vælger VR Travel, som samarbejdspartner: http://www.sebrochure.dk/VRtravel/WebView/

Har du brug for et erhvervsrejsebureau?

Kontakt VR Travel på 7642 9999 eller sales@vr-travel.com, hvis du har brug for et erhvervsrejsebureau, der er kendt for udstrakt service og de bedste priser målt på ønsket komfort. Vi holder gerne et uforpligtende møde om din virksomheds behov.