Samarbejde med indbygget tryghed

VR Travel er et dansk erhvervsrejsebureau med mere end 50 år på bagen, med kontorer i Danmark og i Grønland.

Vi er erhvervslivets uvildige professionelle rådgiver inden for planlægning og booking af erhvervsrejser, og flere end 1200 virksomheder booker deres  forretningsrejser og grupperejser hos VR Travel. Vi er uafhængige og tilpasser vores service og rådgivning fuldstændigt til det danske marked til gavn og glæde for vores mange, gode kunder.

At vores kunder har en nem og tryg rejse til de bedste priser på markedet er altid i fokus hos VR Travel.

Erhvervsrejser og Grupperejser med store oplevelser
VR Travel booker og arrangerer både forretningsrejser og grupperejser for erhvervslivet. Skal din virksomhed på gruppe- eller teambuilding-rejse, så få strikket et unikt program sammen og få oplevelser ud over det sædvanlige. Læs mere om vores gruppe- og teambuilding-rejser her.

Kontakt vores engagerede rejsekonsulenter 24/7 
Hos os møder du professionelle og nærværende rejsekonsulenter, som sidder klar 24/7 til at hjælpe. De ser det som deres vigtigste opgave at rådgive om den optimale rejseløsning. Vi lytter meget til vores kunder, for det er dig og dine kolleger, som er allervigtigst, når vi skal levere en god rejseoplevelse. Vores rejsekonsulenter kan kontaktes pr. telefon og e-mail. Du kan også få tilsendt et par tilbud på din rejse. Læs mere her: https://www.vejle-rejser.dk/lad-os-hjaelpe-dig/

Ønsker du yderligere information, så kan dette findes i vores online brochure eller ved at kontakte os direkte.

Ole Svendsen
Direktør