Grupperejser – få lavet en komplet grupperejse hos os

Hos VR Travel booker og planlægger vi grupperejser, uanset hvor rejsen går hen. Vores engagerede rejsekonsulenter skræddersyer et program, der passer til netop jeres ønsker, behov og budget. Kom på en ekstraordinær grupperejse, som er rig på hygge og fantastiske oplevelser, håndplukket til jer.

Som et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer er vi stolte af at arrangere og booke erhvervs- og grupperejser for mere end 1200 virksomheder i Danmark. Da det er vores speciale at booke og arrangere erhvervs- og grupperejser, så kan vi imødekomme de behov og ønsker vores kunder har til deres grupperejse, uanset om man skal på firmarejse, teambuildingrejse, aktivitetsrejse, oplevelsesrejse eller en rejse med et helt andet formål.

Rejs nemt og trygt med VR Travel

Når I booker gennem VR Travel er I aldrig alene på rejsen. Vores engagerede rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe jer pr. telefon el. e-mail, skulle behovet for hjælp opstå. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder altid har en nem og tryg rejse. Kontakt os på: +45 76429999 eller klik her for yderligere kontaktinfo  

Der kan være mange årsager til, at man som virksomhed ønsker at tage på grupperejse. Nedenfor kan du, ved at klikke på billedet, læse mere om to meget populære rejsetyper – Teambuilding-rejser og Firma grupperejser.

Pristjek – få jeres rejse til den bedste pris på markedet

Som kunde hos VR Travel kan I vælge selv at booke jeres grupperejse online eller gennem vores erfarne rejsekonsulenter. Uanset hvilken af de to løsninger I vælger, så får I pristjek på din rejse helt frem til afgang, jævnfør vores pristjekrobot, hvorfor VR Travel kan finde den bedste pris på markedet på netop jeres rejse. Vi “praler” med, at vores kunder til tider sparer op til 50 % af prisen. Læs mere om vores pristjekrobot her.  VR Travel tilbyder en lang række servicer til vores kunder, som du kan læse mere om her.

Gør det I er bedst til og spar penge

Bruger du eller en af de ansatte i virksomheden el. på skolen arbejdstiden på at søge efter rejser? Når du lader VR Travel håndtere bookingen af jeres rejse, kan medarbejderne bruge deres arbejdstid på at løse de vigtige opgaver, de er ansat til.

Booker I selv jeres grupperejser på nettet, går I også glip af besparelser og bedre vilkår, som vores erfarne rejsearrangører opnår dagligt. Ofte kan der være mange penge at spare ved for eksempel at skubbe mødet en time. Derfor får I præsenteret et billigere alternativ til jeres grupperejse. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en erhvervs- eller grupperejse, så er du velkommen til at kontakte os.

VR Travel

Memberships and associations                                                                                                Public links                                                                                                                                                                                                                                 
                                                                                         Frankrig      Spanien