Indkøbsløsning / hotel konto via Eurocard

Eurocard har i samarbejde med VR Travel udviklet flere smarte tjenester, som gør arbejdsdagen og forretningsrejsen enklere – Eurocard Indkøbsløsning og Eurocard Hotel Account.

Eurocard Indkøbsløsning
Eurocard tilbyder løsninger, som kan hjælpe din virksomhed til mere effektive processer i forbindelse med indkøb af varer og tjenester.
Med indkøbskonto slipper dine medarbejdere for at betale med deres private betalingskort. Og din virksomhed får en samlet faktura på alle køb – uanset hvor mange medarbejdere eller afdelinger, der handler på kontoen. Fakturaen kan endda sendes direkte til virksomhedens økonomisystem.

Eurocard Hotel Account
VR Travel kan i samarbejde med Eurocard udstede et virtuelt kreditkort, som kan bruges til betaling af hotelophold, for de rejsende, som ikke selv har et firmakreditkort. Ligeledes giver dette virksomheden mulighed for at hjemsøge moms i Europa på hotelopholdet.

Gode grunde til at vælge en Eurocard Hotel Account:
– Koster kun 2.500 DKK årligt
– Undgå betalinger direkte på hoteller
– Hoteller kan faktureres på samme rejsekonto som flyindkøb (kræver Diners rejsekonto)
– Mulighed for at opsætte tilladt merpris i.f.t oprindelig booking
– Lettere administration af hotelfakturaer

Find alle Eurocards ansøgnings blanketter her:
https://eurocard.dk/firma/vores-losninger/blanketter/

Eurocard Purchasing Account (PDF)
Eurocard Hotel Account (PDF)

Eurocard tilbyder også fysiske kort:
– Eurocard Corporate – Kortet, der kan tilpasses virksomhedens behov.
– Eurocard Corporate Gold – Fuld rejseforsikring og optimal handlefrihed.
– Eurocard Corporate Platinum – Kortet med det højeste serviceniveau.

Læs mere på www.eurocard.dk

VR Travel yder uvildig rådgivning om valg af kortudbyder, og samarbejder med alle udbydere af kreditkortløsninger, når du skal booke din rejse.

Har du spørgsmål til vores betalingsløsninger eller ønsker du en uvildig rådgivning om valg af kortudbyder, så er du velkommen til at kontakte os. Kontakt os pr. telefon 24/7: +45 7642 9999 i Danmark og på: +299 32 28 99 i Grønland. klik her for yderligere kontaktinfo

Skal du på forretningsrejse eller grupperejse? – Lad os hjælpe dig og få tilsendt et par tilbud
Send os en mail med dine rejsekriterier, så vil vores erfarne rejsekonsulenter fremsende et par tilbud til dig. Vi besvarer altid din mail indenfor 2 timer (indenfor vores åbningstider.) Læs her om VR Travel og vores servicer.

Når du bestiller via telefon, vil du opleve en personlig service, hvor vores rejsekonsulenter sørger for at behovafdække, så de kan fremsende de bedste tilbud til dig!

Ønsker du inspiration til forretningsrejsen eller grupperejsen?
Du kan finde inspiration til din kommende forretningsrejse og grupperejse under “Services” – “Grupperejser”, hvor du finder en række eksempler på populære destinationer. Her finder du også vores inspirationskatalog, som du også kan downloade her: https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf

Venlig Hilsen

VR Travel