Grupperejse til Barcelona

Skal din virksomhed på grupperejse, så er Barcelona et oplagt valg.
Den katalanske storby er et sandt oplevelsesmekka. Byen tilbyder en bred vifte af smukke og interessante seværdigheder samt mange muligheder for fagligt input. Kombinér konferencer og messer med teambuilding, kulturelle sight-seeings, shopping, store sportsoplevelser, fantastisk mad og vin, badeferie og ikke mindst masser af action.

Store oplevelser for enhver smag
Oplev bl.a. kirken Temple Expiatori de la Sagrada Família, der er et sandt mesterværk. Gå en strøgtur på boulevarden La Rambla. Besøg det ældste og gotiske kvarter Barri Gótic. Se FC Barcelonas legendariske hjemmebane Camp Nou eller spis en lækker traditionel spansk tapas på en af de mange restauranter.

Unikke teambuildingmuligheder
Blot en time fra Barcelona finder I et kæmpe resort, hvor aktiviteter, konferencer og andre erhvervslignende tilbud er i højsædet. Her tilbydes hoteller, kongres og konferencecentre, en forlystelsespark med aktiviteter fra 5 forskellige verdensdele, et Ferrari Land, golfbane, pool og strand, masser af restauranter og alle former for teambuilding.

Få lavet et program med aktiviteter og oplevelser håndplukket til netop jer
Ønsker din virksomhed at tage på en grupperejse til Barcelona, så få strikket et unikt og interessant program sammen og oplev de mest berømte attraktioner på få dage kombineret med jeres arbejdsmål.

VR Travels dedikerede medarbejdere sidder klar til at hjælpe jer med at booke og planlægge jeres rejse efter jeres ønsker og behov – fly, hotel, billeje, konferencer, seværdigheder og andet.
Kontakt os på: +45 76429999 eller klik her for yderligere kontaktinfo

 

Grupperejser med store oplevelser
VR Travel booker og arrangerer både forretningsrejser og grupperejser for erhvervslivet. Skal din virksomhed på gruppe- eller teambuildingrejse, så få strikket et unikt program sammen og få oplevelser ud over det sædvanlige. VR Travel tilbyder at stå for bookingen og planlægningen af jeres rejse – efter jeres ønske, budget og behov.

Download vores inspirationskatalog
Se flere eksempler på fantastiske destinationer under “Services” – “Grupperejser”, hvor vi kommer med eksempler på nogle populære destinationer, som virksomheder meget ofte vælger, når medarbejderne skal på gruppe- og teambuildingrejse. Du kan også se eksempler på seværdigheder og priser her:  https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf