Vi booker og arrangerer skræddersyede firmarejser – kom på en firmarejse efter jeres behov, budget og ønsker

VR Travel booker og arrangerer både firmarejser og grupperejser for erhvervslivet, og vi er stolte af at have booket og arrangeret firmarejser for mere end 1200 virksomheder i Danmark de seneste 50 år.

Da det er vores speciale at booke og arrangere firmarejser og grupperejser, så kan vi imødekomme de behov og ønsker vores kunder har til deres rejse. Skal din virksomhed på firmarejse, så få strikket et unikt program sammen efter jeres behov, ønsker og budget.

Opnå mange fordele, når I booker jeres firmarejser hos os

Når din virksomhed bruger VR Travel som erhvervsrejsebureau, får I adgang til rådgivning og værktøjer, der sikrer jer de mest fordelagtige rejser, en forsimplet oversigt over de mange rejsemuligheder og et unikt overblik over alle virksomhedens rejser.

I et samarbejde med VR Travel får din virksomhed:
• Personlig rådgivning og et højt serviceniveau
• De bedste priser til ønsket komfortniveau
• Adgang til online bookingsystemer
• Pristjek helt frem til afgang
• Nemt overblik over firmarejser

Gør det, I er bedst til og spar tid

Vi tilbyder at stå for hele planlægningen af din rejse, f.eks. fly- og hotelreservation, billeje. Så bruger du eller en af de ansatte i virksomheden arbejdstiden på at søge efter rejser, så kan I spare både tid ved at lade VR Travel håndtere bookingen af firmarejser, så kan medarbejderne bruge deres arbejdstid på at løse de vigtige opgaver, de er ansat til.

Booking og pristjek på din rejse

Som kunde hos VR Travel kan du vælge selv at booke din rejse online eller gennem vores erfarne rejsekonsulenter. Uanset hvilken af de to løsninger du vælger, så får du pristjek på din rejse helt frem til afgang, jævnfør vores pristjekrobot, hvorfor VR Travel kan finde den bedste pris på markedet på netop din rejse. Vi “praler” med, at vores kunder til tider sparer op til 50 % af prisen.

Spar penge ved at lade os booke jeres firmarejser

Booker I selv jeres firmarejser på nettet, går I også glip af besparelser og bedre vilkår, som vores erfarne rejsearrangører opnår dagligt. Ofte kan der være mange penge at spare ved for eksempel at skubbe mødet en time. Derfor får du præsenteret et billigere alternativ til din firmarejse.

Få en tryg og sikker firmarejse

Tryghed og sikkerhed for vores kunder er altid vigtigt for os. Vores engagerede kundekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage, skulle behovet for hjælp opstå. Vi kan kontaktes på dansk og engelsk på: +45 76429999 eller klik her for yderligere kontaktinfo

Download vores katalog her og se mere
https://www.sebrochure.dk/vrtravel2023/WebView/

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en rejse, så er du velkommen til at kontakte os.

VR Travel