Grupperejse til Rom

Rom er en oplagt mulighed, hvis du skal på grupperejse med virksomheden.
Kombinér konferencer eller andre former for erhvervsrejser med den historiske og smukke hovedstad Rom og på samme tid giv jeres medarbejdere en unik og smuk oplevelse.
De mange seværdigheder og gamle bygninger fortæller historier, der går mere end 2000 år tilbage i tiden. Rom vil uden tvivl efterlade et historisk indtryk.

Oplev f.eks. en rundtur i den storslåede Peterskirke, mærk stemningen fra de historiske gladiatorkampe i Colosseum, italiensk topfodbold, formidable caféer og restauranter eller shop løs i Roms mange hyggelige gader.

Ønsker din virksomhed at tage på grupperejse til Rom, så få strikket et unikt program sammen og oplev de mest berømte attraktioner på få dage kombineret med jeres arbejdsmål.

VR Travels dedikerede medarbejdere sidder klar til at hjælpe jer med at booke og planlægge jeres rejse efter jeres ønsker og behov – fly, hotel, billeje, konferencer, seværdigheder og andet.
Kontakt os på: +45 76429999 eller klik her for yderligere kontaktinfo

Grupperejser med store oplevelser
VR Travel booker og arrangerer både forretningsrejser og grupperejser for erhvervslivet. Skal din virksomhed på gruppe- eller teambuildingrejse, så få strikket et unikt program sammen og få oplevelser ud over det sædvanlige. VR Travel tilbyder at stå for bookingen og planlægningen af jeres rejse – efter jeres ønske, budget og behov.

Download vores inspirationskatalog
Se flere eksempler på fantastiske destinationer under “Services” – “Grupperejser”, hvor vi kommer med eksempler på nogle populære destinationer, som virksomheder meget ofte vælger, når medarbejderne skal på gruppe- og teambuildingrejse. Du kan også se eksempler på seværdigheder og priser her:  https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf