Grupperejse til Paris

Unikke kulturelle oplevelser og et stort udvalg af messer og konferencer inden for jeres arbejdsfelt – Paris har det hele!
Skal din virksomhed på inspirationstur, konference eller kongres, så er Paris et rigtig godt valg. Kombinér store kulturelle oplevelser med faglige input og få en fantastisk hyggelig grupperejse til byernes og romantikkens by.

Oplev bl.a. en tur 324 meter over jorden i Eiffeltårnet inkl. frokost, en sejltur på Seinen, Triumfbuen, en operaforestilling, markeder og meget mere.

Ønsker din virksomhed at tage på grupperejse til Paris, så få strikket et unikt og interessant program sammen og oplev de mest berømte attraktioner på få dage kombineret med jeres arbejdsmål.

VR Travels dedikerede medarbejdere sidder klar til at hjælpe jer med at booke og planlægge jeres rejse efter jeres ønsker og behov – fly, hotel, billeje, konferencer, seværdigheder og andet.
Kontakt os på: +45 76429999 eller klik her for yderligere kontaktinfo

Grupperejser med store oplevelser
VR Travel booker og arrangerer både forretningsrejser og grupperejser for erhvervslivet. Skal din virksomhed på gruppe- eller teambuildingrejse, så få strikket et unikt program sammen og få oplevelser ud over det sædvanlige. VR Travel tilbyder at stå for bookingen og planlægningen af jeres rejse – efter jeres ønske, budget og behov.

Download vores inspirationskatalog
Se flere eksempler på fantastiske destinationer under “Services” – “Grupperejser”, hvor vi kommer med eksempler på nogle populære destinationer, som virksomheder meget ofte vælger, når medarbejderne skal på gruppe- og teambuildingrejse. Du kan også se eksempler på seværdigheder og priser her:  https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf