Grupperejse til Dubai

6000 forskellige messer hvert år i byen, hvor “only the sky is the limit”. Skal I på grupperejse og gerne vil kombinere jeres kongres eller messe med luksus i særklasse eller helt unikke kulturelle oplevelser, så er en grupperejse til Dubai – hele verdens legeplads – det helt rigtige valg.

Få de største oplevelser i Dubai
Dubai byder bl.a. på Dubai World Trade Centre, som er et af de største kongrescentre i verden. Oplev også den unikke oplevelse at komme med lynelevator på blot ét minut til 124. etage i det 828 meter høje tårn, Burj Khalifa, som er Dubais allerstørste attraktion. I kan også vælge at tage i Dubai Mall, som er verdens største shopping center med 1200 butikker. Shopping centret byder også på et kæmpe akvarie, skøjtebane og indendørs forlystelsespark. Er I historieinteresserede, så er Dubais museum fra 1799 – beliggende i Dubais ældste bygning – helt sikkert et besøg værd. Museet danner rammen for historien om Dubai fra den spæde start til den luksus, vi oplever i dag.

Kombinér arbejde med sight-seeing
Få strikket et unikt og interessant program sammen og oplev fantastiske attraktioner på få dage kombineret med jeres arbejdsmål.

VR Travels dedikerede medarbejdere sidder klar til at hjælpe jer med at booke og planlægge jeres rejse efter jeres ønsker og behov – fly, hotel, billeje, konferencer, seværdigheder og andet.
Kontakt os på: +45 76429999 eller klik her for yderligere kontaktinfo

Grupperejser med store oplevelser
VR Travel booker og arrangerer både forretningsrejser og grupperejser for erhvervslivet. Skal din virksomhed på gruppe- eller teambuildingrejse, så få strikket et unikt program sammen og få oplevelser ud over det sædvanlige. VR Travel tilbyder at stå for bookingen og planlægningen af jeres rejse – efter jeres ønske, budget og behov.

Download vores inspirationskatalog
Se flere eksempler på fantastiske destinationer under “Services” – “Grupperejser”, hvor vi kommer med eksempler på nogle populære destinationer, som virksomheder meget ofte vælger, når medarbejderne skal på gruppe- og teambuildingrejse. Du kan også se eksempler på seværdigheder og priser her:  https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf