Grupperejse til London

Grupperejse – Teambuilding – Konferencer – Fantastiske og Berømte Attraktioner!
Ovenstående og meget mere forbinder man med London, som er et meget populært rejsemål, når mange firmaer vælger hvor de skal på gruppe- og teambuilding-rejse. Kombinér bl.a. konferencer og teambuilding med de mest berømte attraktioner i den flotte hovedstad, når I skal på grupperejse til London.
Mange iværksættere fra hele verden lader sig også inspirere af London hvert år og vælger London, som startskuddet for deres fremtid.

Oplev bl.a. cruise på Themsen, storslåede musicals i kendte teatre, fodbold sammen med 50.000 syngende englændere, sightseeing i Londons gader med de traditionelle røde busser, en tur 135 meter over jorden i London Eye, dans på Londons vilde natklubber eller klassiske engelske pubber, hvor menuen oftest står på Pints og Fish & Chips forenet med masser af hyggelig samvær og service i verdensklasse.

Kombinér jeres arbejdsmål med store oplevelser. Få sammensat et unikt program og få en uforglemmelig tid i London.

VR Travels dedikerede medarbejdere sidder klar til at hjælpe jer med at booke og planlægge jeres rejse efter jeres ønsker og behov – fly, hotel, billeje, konferencer, seværdigheder og andet.
Kontakt os på: +45 76429999 eller klik her for yderligere kontaktinfo

Grupperejser med store oplevelser
VR Travel booker og arrangerer både forretningsrejser og grupperejser for erhvervslivet. Skal din virksomhed på gruppe- eller teambuildingrejse, så få strikket et unikt program sammen og få oplevelser ud over det sædvanlige. VR Travel tilbyder at stå for bookingen og planlægningen af jeres rejse – efter jeres ønske, budget og behov.

Download vores inspirationskatalog
Se flere eksempler på fantastiske destinationer under “Services” – “Grupperejser”, hvor vi kommer med eksempler på nogle populære destinationer, som virksomheder meget ofte vælger, når medarbejderne skal på gruppe- og teambuildingrejse. Du kan også se eksempler på seværdigheder og priser her:  https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf