4 tricks til lavere rejseomkostninger!

Bryd vanen!
Små ændringer i dine medarbejders bookingsvaner, kan betyde store besparelser på rejsebudgettet når året er omme. Ifølge analyse virksomheden Airlines Reporting Corp., så opnås de billigste priser og tilbud på flybilletter ved bestilling af flybilletter 21 dage eller tidligere før afgang.

Brug din tid fornuftigt
At søge efter flybilletter er blevet meget lettere på internettet. Men samtidig med at priserne er nemmere at finde, så findes der tilsvarende massevis af alternativer, hvorfor det kræver tid at søge rundt efter den rigtige rejse.
Det kan derfor hurtigt koste ½ – hel time eller mere for en medarbejder at booke en simpel rejse. En time, som medarbejderen kunne have brugt på at være mere produktiv med sit eget arbejde.
Samtidig er medarbejderen ikke rutineret i at søge og bestille flybilletter, ligesom f.eks. vores rejsekonsulenter, som sidder og arbejder og søger efter flybilletter til dagligt. En medarbejder vil derfor også være mere tilbøjelig til at foretage dyrere fejlbookinger.

Fast-track, pre-seating og loungeadgang
Det mest købte tilkøbsprodukt er fast-track eller forhåndsreserveret sæde. Det vil derfor være en fordel at bruge den viden, når der skal forhandles med leverandører omkring nye aftaler – det kan oftest også være nemmere at få inkluderet fast-track eller mulighed for at gratis forhåndsreservere sæde, da luftfartsselskaberne er mere tilbøjelige til at tilbyde dette, fremfor %-vis afslag i flypriserne.

Optjen point
Mange flyselskaber tilbyder aftaler, hvor virksomheden optjener “bonus”-point ved deres medarbejders rejser. Disse point kan oftest bruges på at købe nye flybilletter, tilkøbe loungeadgang, seating osv., ydelser som virksomheden evt. alligevel skulle købe. Hvis din virksomhed ikke allerede er tilknyttet sådan en aftale, så går i allerede glip af mange muligheder for at opnå besparelser på rejsebudgettet.

Når virksomheden har optjent point igennem deres rejser, så er det ligeså vigtigt at pointene bliver administreret korrekt. De fleste rejsebureauer hjælper med at administrere pointene, således at din virksomhed ikke går glip af vigtige besparelser.

Er du interesseret i at høre mere omkring muligheder for at opnå besparelse på rejsebudgettet, så er du meget velkommen til at kontakte os her hos VR Travel.