Vores dygtige rejsekonsulenter i vores grupperejse-afdeling, sidder og tager sig af alle grupperejser på mere end 9 personer.

Det er normalvis muligt at opnå en endnu bedre pris ved at booke rejsen som en grupperejse – men vores konsulenter sidder stadigvæk og tjekker for mulighederne for at opnå kreative besparelser, som kan gøre rejsen endnu billigere.

F.eks. fandt Thomas fra vores gruppeafdeling denne besparelse på hele DKK 24.845,- i samlet besparelse for denne gruppe på 11 personer.

Besparelse
Bookingklasse: Business (oversøisk), Economy (indenrigs i USA)

– Udrejse d. 3. marts fra København til San Francisco
– Vidererejse d. 8. marts fra San Francisco til Miami
– Hjemrejse d. 10. marts fra Miami til København

Besparelse pr. person: DKK 2015,-

Derudover så var der 1 person, som skulle afsted 1 dag senere, hvor det var muligt at opnå en kreativ besparelse på DKK 4.695,-

Samlet besparelse for 11 billetter: DKK 24.845,-

Den kreative besparelse betød derfor at vores grupperejse kunde, denne gang kunne glæde sig over en endnu billigere pris for deres grupperejse.

Lidt om kreative besparelser:
Vores konsulenter har erfaring og bliver uddannet i at finde besparelser til alle vores kunder. Ved at sørge for at alle vores konsulenter vidensdeler med hinanden og derfor fortæller omkring de forskellige tricks de hver især oplever, sikre vi dagligt store besparelser til alle vores kunder.

Vi glæder os altid over at kunne fortælle vores kunder, at vi har fundet en kreativ besparelse, som gør flyrejsen billigere for vores kunde.