Få en rejsekonto igennem AirPlus

AirPlus er en af Europas ledende virksomheder indenfor Business Travel Management og tilbyder virksomheder en rejsekonto. Sådan en har 47% af Europas 500 største virksomheder.

AirPlus Company Account er et rejsekontokoncept til betaling og opfølgning af forretningsrejser. Produktet henvender sig fortrinsvis til internationale virksomheder, som vil have en global oversigt over virksomhedens rejseomkostninger. I online værktøjet AirPlus Information Manager kan virksomheden udføre detaljerede globale analyser af både kreditkort- og rejsekonto omkostninger, uanset hvilket rejsebureau eller kreditkortleverandør, der er brugt. Rapporten kan udskrives som virksomheden ønsker.

Kunder har desuden mulighed for frit at vælge faktureringsvaluta og fakturaadresse.

Videre tilbydes elektronisk fakturering og automatiserede løsninger til samtlige reservationssystemer og økonomisystemer. Disse elektroniske tjenester har vist sig at være en besparelse i form af mindre administration, når det gælder rejseafregning og faktura håndtering.

Udskriv både kontrakt og ansøgning og send til AirPlus. Læs vejledning med nærmere information til ansøgning.
AirPlus Company Account Contract (PDF)
AirPlus Company Account (PDF)

Læs vejledning AirPlus INSTRUCTIONS (PDF)

Læs nærmere på: www.airplus.com

Har du spørgsmål eller ønsker du en uvillig rådgivning af betalingsløsningerne, så er du velkommen til at kontakte os her på VR Travel. Vi kan kontaktes  24/7 på: +45 7642 9999 i Danmark og på: +299 32 28 99 i Grønland. klik her for yderligere kontaktinfo

Skal du på forretningsrejse eller grupperejse? – Lad os hjælpe dig og få tilsendt et par tilbud
Send os en mail med dine rejsekriterier, så vil vores erfarne rejsekonsulenter fremsende et par tilbud til dig. Vi besvarer altid din mail indenfor 2 timer (indenfor vores åbningstider.)

Når du bestiller via telefon, vil du opleve en personlig service, hvor vores rejsekonsulenter sørger for at behovafdække, så de kan fremsende de bedste tilbud til dig!

Ønsker du inspiration til forretningsrejsen eller grupperejsen?
Du kan finde inspiration til din kommende forretningsrejse og grupperejse under “Services” – “Grupperejser”, hvor du finder en række eksempler på populære destinationer. Du kan også downloade vores inspirationskatalog her: https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf

Venlig Hilsen

VR Travel