Få en Diners Club rejsekonto

For mange virksomheder er erhvervsrejser blevet en del af hverdagen, og disse udgør derfor også en stor del af virksomhedens variable omkostninger. Men en betydelig del af rejseomkostningerne går hverken til rejser, hotelophold eller repræsentation men i stedet for til planlægning, administration, opfølgning og håndtering af en mængde forskellige fakturaer. I samarbejde med VR Travel har Diners Club derfor udviklet et produkt – en Diners RejseKonto, der hjælper virksomheder med at spare på den interne rejseadministration.

Gode grunde til at vælge en Diners Rejsekonto:
– Attraktiv kredittid på virksomhedens rejsebureaukøb
– Skræddersyet faktureringsrutine efter virksomhedens ønske
– Godt overblik over virksomhedens rejsebureaukøb
– Lettere administration – virksomheden bliver fri for at håndtere mange enkelte fakturaer
– Mulighed for fakturering i anden valuta end danske kroner.

Med en Diners RejseKonto opnår virksomheden derfor en mere effektiv administration, bedre kontrol, øget sikkerhed og bedre overblik over rejseomkostningerne.

Ansøg om en Diners Rejsekonto her:
Diners Club RejseKonto ansøgning (PDF)
Tillæg til aftale med Diners Club vedr. SAS TPC (PDF)
Oplysning om reele ejere (PDF)

Betingelser og priser
Diners Rejsekonto Brochuren (PDF).

Læs mere om DinersClub her
https://dinersclub.dk/firma/

VR Travel yder uvildig rådgivning om valg af kortudbyder, og samarbejder med alle udbydere af kreditkortløsninger, når du skal booke din rejse.

Har du spørgsmål eller ønsker du en uvillig rådgivning af betalingsløsningerne, så er du velkommen til at kontakte os her på VR Travel. Vi kan kontaktes  24/7 på: +45 7642 9999 i Danmark og på: +299 32 28 99 i Grønland. klik her for yderligere kontaktinfo

Skal du på forretningsrejse eller grupperejse? – Lad os hjælpe dig og få tilsendt et par tilbud
Send os en mail med dine rejsekriterier, så vil vores erfarne rejsekonsulenter fremsende et par tilbud til dig. Vi besvarer altid din mail indenfor 2 timer (indenfor vores åbningstider.)

Når du bestiller via telefon, vil du opleve en personlig service, hvor vores rejsekonsulenter sørger for at behovafdække, så de kan fremsende de bedste tilbud til dig!

Ønsker du inspiration til forretningsrejsen eller grupperejsen?
Du kan finde inspiration til din kommende forretningsrejse og grupperejse under “Services” – “Grupperejser”, hvor du finder en række eksempler på populære destinationer. Du kan også downloade vores inspirationskatalog her: https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf

Venlig Hilsen

VR Travel