Få styr på rejseadministrationen med First Card

First Card
– totalløsningen inden for rejseadministration

FirstCard er rettet mod alle virksomheder, som har behov for en effektiv løsning af de rejseadministrative udfordringer og et enkelt betalingssystem til erstatning for kontante udlæg og refusioner. FirstCard består af to hovedelementer:

Kort
FirstCard er tilknyttet verdens mest omfattende betalingssystem MasterCard. Med et First Card kan virksomhedens ansatte betale flere end 25 millioner
steder verden over. FirstCard udstedes med firmahæftelse og med mulighed for at vælge, om forbruget på kortet skal faktureres til virksomheden eller til den enkelte kortholder.

Rejsekonto
Som en del af FirstCard-konceptet kan der oprettes en konto hos virksomhedens faste erhvervsrejsebureauer, og alle rejsekøb faktureres på kontoen. Herved opnås der længere kredittid end ved direkte afregning til rejsebureauet, og betalingsstrukturen tilpasses strukturen valgt til kreditkortene. Opsætningen kan tilpasses virksomhedens behov og kan fx udbygges med medarbejder- og projektnummer.

Læs mere om FirstCard her:
http://www.firstcard.dk/forretningsrejser

_______________________________

VR Travel yder uvildig rådgivning om valg af kortudbyder, og samarbejder med alle udbydere af kreditkortløsninger, når du skal booke din rejse.

Har du spørgsmål eller ønsker du en uvillig rådgivning af betalingsløsningerne, så er du velkommen til at kontakte os her på VR Travel. Vi kan kontaktes  24/7 på: +45 7642 9999 i Danmark og på: +299 32 28 99 i Grønland. klik her for yderligere kontaktinfo

Skal du på forretningsrejse eller grupperejse? – Lad os hjælpe dig og få tilsendt et par tilbud
Send os en mail med dine rejsekriterier, så vil vores erfarne rejsekonsulenter fremsende et par tilbud til dig. Vi besvarer altid din mail indenfor 2 timer (indenfor vores åbningstider.)

Når du bestiller via telefon, vil du opleve en personlig service, hvor vores rejsekonsulenter sørger for at behovafdække, så de kan fremsende de bedste tilbud til dig!

Ønsker du inspiration til forretningsrejsen eller grupperejsen?
Du kan finde inspiration til din kommende forretningsrejse og grupperejse under “Services” – “Grupperejser”, hvor du finder en række eksempler på populære destinationer. Du kan også downloade vores inspirationskatalog her: https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf

Venlig Hilsen

VR Travel