Mallorca – Ferieøen der har det hele!

Mallorca er et oplagt sted at holde ferie for par, børnefamilie eller en større gruppe venner.

Mallorca byder på smukke sandstrande og bugter med turkisblåt vand, en betagende natur med stier og bjerge, vingårde, markeder, masser af restauranter og tapasbarer med spanske specialiteter samt meget andet. En af Mallorcas største oplevelser er at tage på en tur – en times tid – i den antikke sporvogn, Tren de Sóller, som går igennem 13 tunneller og syv broer i en fantastisk natur.

Er I til uforglemmelige kulturelle oplevelser, så er der rig mulighed for at få opfyldt jeres behov. Storbyen Palma er et mekka af kulturoplevelser, som bl.a. de mauriske borge og den spektakulære “ must-see” katedral.

Priseksempel:
Tag bl.a. afsted 2 voksne og 2 børn.
Med fly fra Billund til Palma Mallorca d. 28. juni til 5. juli inkl.
Transport fra lufthavnen i Palma til hotellet. Bo kun 2 km. fra Palmas historiske bymidte og butikkerne på Hotel CATALONIA MAJORICA, som har udsigt over Palma-bugten på Mallorca. Hotellet kan nås med kabelbane.
Totalpris fra kr. 21.356 med forbehold for pladssituationen på bestillingstidspunktet.

Hotellet har bl.a.:
Udendørs pool, spabad samt lille fitnesscenter. Samtlige værelser har aircondition, satellit-tv, gratis wi-fi samt egen balkon, og nogle af værelserne har desuden havudsigt. Hotellet har desuden en stor solterrasse med poolbar og en restaurant med udsigt over Palma Harbour og serverer internationale retter.

VR Travels dedikerede medarbejdere sidder klar til at hjælpe jer med at booke og planlægge jeres rejse efter jeres ønsker og behov – fly, hotel, billeje, seværdigheder og andet.

Vi kan kontaktes på holiday@vr-travel.com