Grupperejse til Barbados

Caribiens perle, Barbados er ”rommens vugge” og er et mekka af vidunderlig kultur. Tag f.eks. på en 6-dags grupperejse til Barbados og oplev nogle af verdens ældste romdestillerier, som bl.a. Mount Gay, der efter sigende er den ældste rom i verden. Destilleribesøgene byder på en uforglemmelig oplevelse med f.eks. guidet rundtur, museumsbesøg og smagsprøver.

Barbados er en drømme-ø på størrelse med Bornholm og har næsten 300.000 indbyggere.
Øen byder på smukke hvide sandstrande og det turkisblå hav, palmetræer, lækker mad og selvfølgelig de meget venlige og imødekommende indbyggere. Elsker I at opleve og opdage, er Barbados fyldt med action, kultur, afslapning og ikke mindst med masser af liflig rom.

VR Travels dedikerede medarbejdere sidder klar til at hjælpe jer med at booke og planlægge jeres rejse efter jeres ønsker og behov – fly, hotel, billeje, konferencer, seværdigheder og andet.
Kontakt os på: +45 76429999 eller klik her for yderligere kontaktinfo

 

Grupperejser med store oplevelser
VR Travel booker og arrangerer både forretningsrejser og grupperejser for erhvervslivet. Skal din virksomhed på gruppe- eller teambuildingrejse, så få strikket et unikt program sammen og få oplevelser ud over det sædvanlige. VR Travel tilbyder at stå for bookingen og planlægningen af jeres rejse – efter jeres ønske, budget og behov.

Download vores inspirationskatalog
Se flere eksempler på fantastiske destinationer under “Services” – “Grupperejser”, hvor vi kommer med eksempler på nogle populære destinationer, som virksomheder meget ofte vælger, når medarbejderne skal på gruppe- og teambuildingrejse. Du kan også se eksempler på seværdigheder og priser her:  https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf