Grupperejse til Prag

Skal jeres firma på grupperejse og teambuilding-tur? Ønsker I at kombinere eksempelvis konferencer med enestående oplevelser? Er I til masser af fart og action eller er I til storslåede bygningsværker, restauranter, barer og mange butikker, som ligger tæt sammen i labyrinter af små gader og fascinerende gårdspladser, eller begge dele? I Europas smukkeste og mest charmerende by, Prag – som også kaldes den gyldne by – finder I dette og meget mere.

Prag har et utal af tilbud, hvor teambuilding og samarbejde er højeste prioritet for den gode oplevelse.

Få aktion og adrenalin og unikke kulturelle oplevelser i Prag
Hop på en sightseeing bus, gå en tur på den 500 m lange Karlsbroen, tag på bryggeribesøg, oplev det jødiske kvarter Josefov eller oplev Det dansende hus, som er en del af Prags specielle kunsthistorie. Deltag i et Dragon Race i 12 meter lange både, kør i tanks eller skyd med den legendariske AK-47.

teambuilding i prag

Prag byder på masser af skønhed og store oplevelser, herunder mange teambuilding-oplevelser.

Ønsker I at tage tage på grupperejse til Prag? …så sidder VR Travels dedikerede medarbejdere klar til at hjælpe jer med at booke og planlægge jeres rejse efter jeres ønsker og behov – fly, hotel, billeje, konferencer, seværdigheder, teambuilding-oplevelser og andet.
Kontakt os på: +45 76429999 eller klik her for yderligere kontaktinfo

 

Grupperejser med store oplevelser
VR Travel booker og arrangerer både forretningsrejser og grupperejser for erhvervslivet. Skal din virksomhed på gruppe- eller teambuildingrejse, så få strikket et unikt program sammen og få oplevelser ud over det sædvanlige. VR Travel tilbyder at stå for bookingen og planlægningen af jeres rejse – efter jeres ønske, budget og behov.

Download vores inspirationskatalog
Se flere eksempler på fantastiske destinationer under “Services” – “Grupperejser”, hvor vi kommer med eksempler på nogle populære destinationer, som virksomheder meget ofte vælger, når medarbejderne skal på gruppe- og teambuildingrejse. Du kan også se eksempler på seværdigheder og priser her:  https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf