Grupperejse til Prag

Skal jeres firma på grupperejse og teambuilding-tur? Ønsker I at kombinere eksempelvis konferencer med enestående oplevelser? Er I til masser af fart og action eller er I til storslåede bygningsværker, restauranter, barer og mange butikker, som ligger tæt sammen i labyrinter af små gader og fascinerende gårdspladser, eller begge dele? ..så har I fundet det rigtige sted i Europas smukkeste og mest charmerende by, Prag.

Den gyldne by, som Prag bliver kaldt, har et utal af tilbud, hvor teambuilding og samarbejde er højeste prioritet for den gode oplevelse.

Hop på en sightseeing bus, gå en tur på den 500 m lange Karlsbroen, tag på bryggeribesøg, oplev det jødiske kvarter Josefov, deltag i et Dragon Race i 12 meter lange både, kør i tanks, skyd med den legendariske AK-47 eller oplev Det dansende hus, som er en del af Prags specielle kunsthistorie.

teambuilding i prag

Prag byder på masser af skønhed og store oplevelser, herunder mange teambuilding-oplevelser.

Ønsker I at tage tage på grupperejse til Prag, så sidder VR Travels dedikerede medarbejdere klar til at hjælpe jer med at booke og planlægge jeres rejse efter jeres ønsker og behov – fly, hotel, billeje, konferencer, seværdigheder, teambuilding-oplevelser og andet.
Kontakt os på: +45 76429999 eller klik her for yderligere kontaktinfo

 

Grupperejser med store oplevelser
VR Travel booker og arrangerer både forretningsrejser og grupperejser for erhvervslivet. Skal din virksomhed på gruppe- eller teambuildingrejse, så få strikket et unikt program sammen og få oplevelser ud over det sædvanlige. VR Travel tilbyder at stå for bookingen og planlægningen af jeres rejse – efter jeres ønske, budget og behov.

Download vores inspirationskatalog
Se flere eksempler på fantastiske destinationer under “Services” – “Grupperejser”, hvor vi kommer med eksempler på nogle populære destinationer, som virksomheder meget ofte vælger, når medarbejderne skal på gruppe- og teambuildingrejse. Du kan også se eksempler på seværdigheder og priser her:  https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf