3/4/2024/10:00:00 to 3/15/2024/15:00:00 ×


BESTILLING


Obs! Du har 15 minutter til at tilføje yderligere afgange og færdiggøre din bestilling fra det tidspunkt, hvor du tilføjer den første plads/afgang til din bestilling. Færdiggøres din bestilling ikke i tide, vil pladserne blive tilgængelige for andre bestillere.


Sådan gør du:
→ Under 'Antal' vælges det antal flybilletter, som ønskes
→ Klik på 'Tilføj til kurv' (obs. pladser/afgange reserveres midlertidigt i 15 minutter fra tidspunktet for første tilføjelse)
→ Gå til 'Se din kurv' for at se dine valgte pladser og afslutte din bestilling

København - Aalborg

Filters Sort results
Reset Apply
AfgangAntalLedige pladserPris pr. person
Læs mere om, hvordan du booker andre afgange her

Aalborg - København

Filters Sort results
Reset Apply
AfgangAntalLedige pladserPris pr. person
Læs mere om, hvordan du booker andre afgange her
Vigtig info:

→ Bestillinger er bindende og overskydende bestilte pladser vil ikke blive refunderet *
→ Der skal ikke medsendes/oplyses navne på de rejsende i denne bestillingsproces **
→ VR Travel kontakter jer for at få oplyst navnene på de rejsende i slutningen af januar. Deadline for indsendelse af navne er i starten af februar
→ VR Travel kontakter jer for at få oplyst navnene på de rejsende og informere i den anledning om deadline for indsendelse af navne
→ Billetterne udstedes i starten af marts
→ Navneændring efter udstedelse koster DKK 750,- pr. person pr. vej

* Refunderingsbetingelserne gælder også i tilfælde af skærpede retningslinjer i forbindelse med uforudsete hændelser, som ikke direkte påvirker de/den bestilte afgang.
**Vi gør opmærksom på, at der på udvalgte afgange kan være krav om oplysning af navne for at kunne garantere pris og plads på billetterne. Der vil i disse tilfælde ligeledes være krav om at billetterne skal udstedes og betales samme dag - i tilfælde af dette vil vi give besked herom.


Andre flyafgange / udsolgte afgange:

Ønsker du andre afgange eller er der udsolgt på ovenstående afgange, er du velkommen til at kontakte VR Travel via e-mail (kl@vejle-rejser.dk) eller telefon (+45 7642 9950). Du kan også angive dine ønsker i kommentarfeltet på "Færdiggør bestilling"-siden, i takt med din bestilling.

Bemærk ligeledes at ovenstående er garanteret pladser og gruppepriser, hvorfor pris og plads for andre ønsker ikke kan garanteres.

Vi gør samtidig opmærksom på, at der ved valg af andre afgange eller forespørgsel på allerede udsolgte afgange kan være et krav om oplysning af navn(e) på de rejsende, samt betaling samme dag!