Pristjek af flybilletter

Pristjek robot

Hos VR Travel foretager vi pristjek af alle vores reservationer for, at vi på den måde sikrer at vores kunder opnår en markedsfordel og derved sikrer sig den bedst mulige pris på markedet.

Pristjek af reservationer foretaget hos VR Travel, sker både selvom vores kunder har anvendt vores erfarne rejsekonsulenter eller, hvis de har brugt vores professionelle og simple onlinebooking system.

Hvordan virker pristjek-robotten?

Pristjek robotten fungerer således, at den automatisk læser alle igangværende tilbud/reservationer og flybilletter og undersøger om prisen på flybilletten skulle være blevet billigere siden tilbuddet blev igangsat eller booket.
Robotten giver derefter besked til vores rejsekonsulenter, som undersøger om den billigere pris er tilgængelig og sørger for at flybilletterne er fuldstændig ens, selvfølgelig bortset fra prisen.

Derefter sørger vores rejsekonsulenter for at realisere besparelsen for vores kunde, som derved modtager en ny faktura med et lavere beløb end tidligere.

Kun hos VR Travel

Hvis du/I booker online på internettet, så vil II kun kunne opnå den pris, som i betaler ved købet. Derved går II potentielt glip af mulige besparelser, som kan findes via vores prisrobot. Ved at booke igennem VR Travel, har vi mulighed for at reservere en plads og pris på en rejse, hvilket derved giver en ekstra betænkningstid og ligeledes mulighed for at kontrollere om prisen på samme rejse skulle blive billigere.

Det ses oftest at flybilletter bliver billigere, da markedet er bestemt af udbud og efterspørgsel og flyselskaberne opdeler deres fly i forskellige prisklasser, som er tilgængelige alt efter efterspørgslen. Så selvom én prisklasse er udsolgt den ene dag, så kan den sagtens blive ledig igen dagen senere pga. annulleringer fra andre rejsende m.v.

Hvis du ikke allerede er kunde, så vil vi anbefale dig at prøve os i en periode, for at opleve effekten ved vores pristjek-robot og de mange andre besparelsesmuligheder vi tilbyder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ønsker du inspiration til forretningsrejsen eller grupperejsen?
Du kan finde inspiration til din kommende forretningsrejse og grupperejse under “Services” – “Grupperejser”, hvor du finder en række eksempler på populære destinationer. Her finder du også vores inspirationskatalog, som du også kan downloade her: https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf