Få en helhedsløsning igennem American Express

American Express leverer helhedsløsninger til virksomhedsomkostninger

I 1850 blev American Express etableret og har i dag vokset sig til at være et af verdens mest kendte brands. Logoet ”blue box” er kendt af alle og signalerer service i verdensklasse. For eksempel har mange virksomheder komplekse behov med hensyn til kontrol af rejse- og rejserelaterede udgifter. Her opbygger American Express sammen med Vejle Rejser og dig en betalingsløsning, der er baseret på din virksomheds behov, og som er designet til at forbedre kontrollen med jeres rejseudgifter.

Corporate Card
Kortet til virksomheder, hvor der er behov for et internationalt betalingsmiddel, som tilgodeser virksomhedens og den rejsendes behov. Med kortet følger en gratis rejseforsikring, adgang til kontanter over hel verden samt assistance via vores Global Assist service, hvor end du befinder dig i verden.

Business Travel Account
Det er gratis at åbne en rejsekonto hos American Express. Det er en ”kortløs” konto hos Vejle Rejser, hvor virksomhedens indkøb af fly- og togbilletter samles. Rejsekontoen er udviklet i samarbejde med rejsebranchen, for at det skal være nemt og enkelt for virksomheden at administrere rejseudgifterne. Inkluderet i rejsekontoen er også en rejseforsikring samt Global Assist service.

Link til elektronisk ansøgning

A.E. Corporate Card:
Oplysninger om egentligt ejerskab (PDF)
Ansøgning om Firmakonto (PDF)
Ansøgning om kortmedlemskab (PDF)

A.E. Travel Account:
Oplysninger om egentligt ejerskab – Travel Account (PDF)
Ansøgning om Rejsekonto (PDF)

Læs mere på www.americanexpress.dk

Har du spørgsmål eller ønsker du en uvillig rådgivning af betalingsløsningerne, så er du velkommen til at kontakte os her på VR Travel. Vi kan kontaktes  24/7 på: +45 7642 9999 i Danmark og på: +299 32 28 99 i Grønland. klik her for yderligere kontaktinfo

Skal du på forretningsrejse eller grupperejse? – Lad os hjælpe dig og få tilsendt et par tilbud
Send os en mail med dine rejsekriterier, så vil vores erfarne rejsekonsulenter fremsende et par tilbud til dig. Vi besvarer altid din mail indenfor 2 timer (indenfor vores åbningstider.)

Når du bestiller via telefon, vil du opleve en personlig service, hvor vores rejsekonsulenter sørger for at behovafdække, så de kan fremsende de bedste tilbud til dig!

Ønsker du inspiration til forretningsrejsen eller grupperejsen?
Du kan finde inspiration til din kommende forretningsrejse og grupperejse under “Services” – “Grupperejser”, hvor du finder en række eksempler på populære destinationer. Du kan også downloade vores inspirationskatalog her: https://www.vejle-rejser.dk/wp-content/uploads/2017/09/VR-Travel_inspirationskatalog-v2.pdf

Venlig Hilsen

VR Travel